„Să vede că parlamentul este paralizat de frica lui Dodon”. Slusari anunță că deputații nu se vor întruni, săptămâna curentă, în ședință plenară
Full Article 2 minutes read

„Să vede că parlamentul este paralizat de frica lui Dodon”. Slusari anunță că deputații nu se vor întruni, săptămâna curentă, în ședință plenară

Deputații din parlamentul Republicii Moldova nu se vor întruni în ședință plenară în această săptămână. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele legislativului, deputatul fracțiunii Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Alexandr Slusari, pe 23 iunie.

„Cu uimire am aflat acum că săptămâna curentă nu vom avea ședințe plenare ale parlamentului. Chipurile, la solicitarea mai multor deputați. Nu am văzut sondajul în răndul deputaților și nu sunt sigur că majoritatea aleșilor poporului nu vor să muncească”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Alexandr Slusari a menționat că este regretabilă decizia, întrucât săptămâna aceasta urmau să fie dezbătute niște proiecte de legi „foarte importante și mult așteptate pentru medici, agricultori, producătorii autohtoni”.

„Ar trebui să fie audiat ministrul Apărării în legătură cu decizia mai mult decât nereușită privind participarea ostașilor noștri la parada de la Moscova. Platforma DA planifica să propună votarea în plen a Comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea actelor de corupție și îmbogățirea ilicită a lui Igor Dodon”, a precizat Slusari.

Vicepreședintele parlamentului susține că decizia de a amâna ședința ar fi fost luată la indicația președintelui Igor Dodon.

„Să vede că parlamentul este paralizat de frica lui Dodon. El nu știe ce-i de făcut și de dragul propriilor interese meschine, blochează activitatea forului suprem legislativ. Iar Biroul Permanent al Parlamentului uzurpează puterea, fără să țină cont de poziția majorității deputaților”, a mai scris acesta.

Cu uimire am aflat acum că săptămâna curentă nu vom avea ședințele plenare ale Parlamentului. Chipurile la solicitarea…

Posted by Alexandr Slusari on Tuesday, 23 June 2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: