„Să venim cu o listă comună pentru alegeri”. AUR din Republica Moldova invită forțele politice pro-românești la dialog
Full Article 2 minutes read

„Să venim cu o listă comună pentru alegeri”. AUR din Republica Moldova invită forțele politice pro-românești la dialog

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) din Republica Moldova invită toate forțele politice pro-românești și unioniste la dialog pentru a forma o listă națională în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de președintele formațiunii, Vlad Bilețchi, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 11 mai.

„AUR își propune și va realiza unitatea unioniștilor și așteptăm alături de noi reprezentanții tuturor partidelor și a forțelor politice care pledează pentru această cauză. Voi spune nominal ca să nu existe loc interpretări: Partidul Liberal și Dorin Chirtoacă, Uniunea Salvați Basarabia și Valeriu Munteanu, Vasile Costiuc și Democrația Acasă, Partidul Unității Naționale și Octavian Țîcu”, a spus Vlad Bilețchi.

„Este datoria noastră morală de a fi împreună pentru a le arăta unioniștilor că le îndreptățim încrederea. Nu am și nu am avut nimic de împărțit cu dvs. Vă aștept să veniți, să discutăm și să venim cu o listă comună pentru alegeri”, a mai declarat Bilețchi.

În acest sens, AUR din Republica Moldova invită partidele la dialog miercuri, 12 mai 2021, ora 11.00, la Uniunea Scriitorilor din Moldova, în Sala cu Cămin.

Precizăm că alegerile parlamentare anticipate vor fi organizate pe 11 iulie. În acest sens, Comisia Electorală Centrală a aprobat deja devizul de cheltuieli. Este vorba despre 125 de milioane de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: