Salvat de la înec de Crăciun. Un minor a alunecat în lacul de la Valea Morilor
Full Article 40 second read

Salvat de la înec de Crăciun. Un minor a alunecat în lacul de la Valea Morilor

Un minor a alunecat și a căzut în apele lacului din parcul Valea Morilor. Cazul a avut loc pe 25 decembrie, în jurul orei 15:25. 

Minorul, cu vârstă de 14 ani, a fost salvat de la înec de salvamarii Stației de salvare pe apă nr.1 din parcul Valea Morilor.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, băiatul din imprudență a alunecat și a căzut în apa lacului.

„Angajații Stației de Salvare au observat incidentul și au reacționat imediat. Copilul, viu și nevătămat a fost scos la mal, de îngrijiri medicale nu a avut nevoie”, comunică reprezentanții Inspectoratului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: