Scandal nocturn în capitală, după ce polițiștii au oprit o șoferiță fără permis de conducere. S-a recurs la gaze lacrimogene (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Scandal nocturn în capitală, după ce polițiștii au oprit o șoferiță fără permis de conducere. S-a recurs la gaze lacrimogene (VIDEO)

Un adevărat scandal a izbucnit în seara de 30 septembrie, în jurul orei 21:00, pe strada Petricani din capitală. Oamenii legii au recurs la gaze lacrimogene și au aplicat cătușele unei femei. Totul după ce inspectorii de patrulare au oprit în trafic o mașină care a traversat la culoarea roșie a semaforului.

Polițiștii au observat un automobil de marcă Audi, care a trecut la culoarea roșie a semaforului. Imediat automobilul a fost stopat. La volan se afla o tânără de 19 ani, iar pe bancheta din spate încă 5 femei, printre care și o minoră de 12 ani. La solicitarea de a prezenta actele, tânăra care conducea mașina a refuzat categoric, coborând din automobil împreună cu pasagerele, care au început să filmeze, să se comporte agresiv și să numească angajații poliției cu cuvinte necenzurate.

În urma conflictului, ofițerii au recurs la gaze lacrimogene, care au acțiune de moment și nu provoacă consecințe sănătății. Celei mai agresive dintre femei i-au fost aplicate cătușele.

La fața locului au intervenit câteva echipaje de la Direcția de poliție Centru și BPRO, pentru a le escorta la Inspectoratul de Poliție Rîșcani. Ulterior, s-a stabilit că mașina aparține mamei fetei aflate la volan, aceasta fiind și una dintre pasagere, care cu câteva zile în urmă a fost sancționată de ofițerii INSP pentru ignorarea culorii roșii a semaforului.

În consecință, au fost pornite trei proceduri contravenționale: proprietarei autovehiculului pentru predarea conducerii vehiculului către o persoană care nu are permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație; iar tinerei de la volan pentru condus fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație, precum și neglijarea semnalului de interzicere al semaforului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: