Scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev din cartierul Telecentru al capitalei, renovat. Cum arată acum?
Full Article 50 second read

Scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev din cartierul Telecentru al capitalei, renovat. Cum arată acum?

Pe 16 noiembrie a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei. Reabilitarea scuarului care se află la intrare în clădirea centrului medicilor de familie nr. 7 a inclus reconstrucția scărilor instituției, aleilor pietonale, amenajate în pavaj, renovarea gazonului (care este dotat cu irigare automată), instalarea iluminatului public pietonal și a mobilierului urban.

x

Totodată, au fost construite rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă, precum și pavaj tactil.

De asemenea, pe întreg perimetrul scuarului au fost amenajate 30 de locuri de parcare, prevăzute pentru vizitatorii instituției medicale. Pentru securitatea obiectivului, municipalitate a instalat și sistem de supraveghere video.

Potrivit primarului general, Ion Ceban, lucrările de reabilitare a scuarului au început la 12 august, din bugetul municipal în acest sens fiind alocate cca 2,3 milioane de lei.

Scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev din cartierul Telecentru al capitalei, renovat. Cum arată acum?

Primaria Chisinau

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: