Scumpirea carburanților ar putea fi discutată în parlament. Platforma DA cere audieri
Full Article 2 minutes read

Scumpirea carburanților ar putea fi discutată în parlament. Platforma DA cere audieri

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) cere audieri în plenul Parlamentului pe subiectul majorării prețurilor la carburanți. O scrisoare în acest sens a fost publicată de către vicepreședintele formațiunii Alexandr Slusari speakerului legislativului, Zinaida Grecianîi.

Deputatul Alexandr Slusari a publicat scrisoarea și pe pagina sa de Facebook.

„Majoritatea deputaților din Comisia Economie, Buget și Finanțe condusă de Burduja nu vor să-și asume nimic. Dezmățul acordurilor de cartel pe piața petrolieră pe fundalul haosului guvernamental trebuie să fie oprit! Conducerea Consiliului Concurenței urmează a fi schimbată. Sub monitorizarea experților și societății civile, ANRE ar trebui să reglementeze prețurile maximale la benzină și motorină în funcție de situația reală pe piața regională și nu reieșind din apetiturile petroliștilor și din înțelegerile acestora cu unele grupări politice”, a scris Slusari.

Platforma DA cere audieri în plenul Parlamentului pe subiectul majorării prețurilor la carburanți. Majoritatea…

Publicată de Alexandr Slusari pe Joi, 18 februarie 2021

 

Reacția vine după ce, în ajun, carburanții s-au scumpit din nou. Majorarea a avut loc la mai puțin de o săptămână după ultima creștere a prețurilor.

Mai multe detalii despre ce se întâmplă pe piața carburanților, din ce motiv se scumpesc și ce spun experții – citiți AICI.

.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: