„Se joacă cu viața lor și a celor din preajmă”. Ce a făcut un șofer sub ochii polițiștilor (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Se joacă cu viața lor și a celor din preajmă”. Ce a făcut un șofer sub ochii polițiștilor (VIDEO)

Un șofer de 22 de ani a rămas fără permis de conducere timp de jumătate de an, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a efectuat o manevră periculoasă într-o intersecție din centrul capitalei. De asemenea, conducătorul auto va trebui să plătească o amendă.

Incidentul a avut loc pe 30 septembrie, în jurul orei 03:00, în intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail, locul unde în luna mai s-a produs un accident grav, soldat cu doi morți.

„Accidentele grave din trafic sunt produse inclusiv de așa manevre periculoase. Accidentul din luna mai, de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail, nu a fost o lecție pentru șoferii care încă se joacă cu viața lor și a celor din preajmă”, se arată într-un comunicat publicat de Inspectoratul General al Poliției.

Agenții de patrulare care monitorizau acest sector de drum au observat un automobil, șoferul căruia conducea agresiv și punea în pericol participanții din trafic. Acesta a fost stopat.

La volanul BMW-ului cu numere străine de înmatriculare se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager, proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă în siguranță.

Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv.

Ieri, instanța de judecată a decis, în privința acestuia, aplicarea unei amenzi de 2000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de 6 luni.

Amintim că, în același loc, un grav accident de circulație s-a produs la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare, în noaptea de 17 mai. În rezultat, două persoane au decedat.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: