Secretariatul Comunității Energetice va avea un sediu la Chișinău
Full Article 1 minutes read

Secretariatul Comunității Energetice va avea un sediu la Chișinău

Secretariatul Comunității Energetice își va deschide, în curând, un sediu la Chișinău. Anunțul a fost făcut, în data de 8 decembrie, de vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Potrivit vicepremierului, subiectul deschiderii sediului a fost discutat cu noul director al Comunității Energetice, Artur Lorkowski.

„Mulțumesc pentru suportul acordat pe parcursul timpului și pentru angajamentele de viitor de a crea o piața energetică transparentă și corectă în Moldova”, a declarat Spînu, pe facebook.

De menționat că, noul director al Comunității Energetice, Artur Lorkowski, efectuează o vizită în țara noastră. Oficialul a avut o întrevedere și cu reprezentanții Consiliului de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică. Noul director al Comunității Energetice a vorbit despre importanța menținerii ritmului existent în procesul promovării reformelor în sistemul energetic.

Din anul 2010, țara noastră este membru cu drepturi depline a Comunității Energetice. Totodată, Republica Moldova a deținut în anul 2019 Președinția Comunității Energetice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: