IGSU: Pana de curent de la Parlament s-a produs din cauza unui cuptor cu microunde (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

IGSU: Pana de curent de la Parlament s-a produs din cauza unui cuptor cu microunde (VIDEO)

Ședința Parlamentului, în care urma să se fie învestit Guvernul Gavrilița, s-a întrerupt din cauza sistemul de detectare a fumului, după ce s-au aprins niște produse alimentare. Informația a fost confirmată de Direcția generală comunicare și relații publice a legislativului. Deputații au reluat ședința.

În incinta Parlamentului s-a activat sistemul de detectare a fumului – parte componentă a sistemului anti-incendiu.

„Specialiștii din cadrul Secretariatului Parlamentului au stabilit că cauza alarmei de incendiu a fost aprinderea unor produse alimentare care s-a produs în cantina instituției. Riscul incendiului a fost eliminat, iar verificările corespunzătoare efectuate au arătat lipsă oricărui pericol pentru aflarea în incinta Parlamentului, încât ședința plenară din sesiunea extraordinară continuă în regim normal”, se arată în comunicat.

Precizări a oferit și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Salvatorii au stabilit că alarma s-a declanșat din cauza fumului de la un aparat cu microunde, care se afla într-o bucătărie de la etajul 1.

Amintim că, în timp ce miniștrii din echipa premierului desemnat Natalia Gavrilița răspundeau la întrebările parlamentarilor, în sala de ședințe a Parlamentului s-a stins lumina și s-a declanșat alarma antiincendiu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: