Șeful Poliției ucrainene va prelua atribuțiile ministrului de Interne, decedat în accidentul aviatic din regiunea Kiev
Full Article 2 minutes read

Șeful Poliției ucrainene va prelua atribuțiile ministrului de Interne, decedat în accidentul aviatic din regiunea Kiev

Șeful Poliției Naționale a Ucrainei Igor Klimenko a fost numit în funcția de ministru interimar al Afacerilor Interne, scrie Ukrainskaia Pravda. Se întâmplă după ce întreaga conducere a MAI a murit în urma elicoperului care s-a prăbușit în regiunea Kiev.

„Guvernul l-a numit pe Igor Kimenko în funcția de ministru adjunct al Afacerilor Interne și șef al Poliției Naționale a Ucrainei. Și i-a încredințat atribuțiile de ministru al Afacerilor Interne”, a scris premierul Denis Șmîgal, pe Telegram.

„Ministerul Afacerilor Interne este una dintre ramurile cheie ale securității țării noastre și, prin urmare, sunt puse în aplicare protocoalele necesare pentru a menține controlul asupra tuturor proceselor”, a conchis oficialul ucrainean.

Amintim că lângă o grădiniță din orașul Brovarî, regiunea Kiev, s-a prăbușit un elicopter. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 18 ianuarie. Urmare a prăbușirii a izbucnit un incendiu. În urma accidentului a murit conducerea Ministerului Afacerilor Interne: ministrul Denis Monastîrskii, prim-viceministrul Evghenii Enin și secretarul de stat Iurii Lubkovici.

Cel mai recent bilanț al victimelor arată că 17 persoane au murit în accidentul aviatic. Dintre acestea, patru sunt copii. Alte 25 de persoane au fost rănite (inclusiv 11 copii) și au fost internate la spital.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: