Și-a omorât în bătaie chiriașul. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, reținut în Chișinău
Full Article 1 minutes read

Și-a omorât în bătaie chiriașul. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, reținut în Chișinău

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi omorât în bătaie un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani. Incidentul tragic a avut loc în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, în scara unui bloc din sectorul Rîșcani al capitalei, informează Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Oamenii legii au stabilit că între victima, care închiria o cameră, și proprietarul locuinței, s-ar fi iscat un conflict care a generat în bătaie. Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu mâinile și picioarele. Bărbatul a fost preluat de ambulanță, dar în urma traumelor primite a decedat în drum spre spital.

IGP anunță că pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „Vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care a provocat decesul victimei”, care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Polițiștii și procurorii continuă să efectueze acțiuni procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: