Sîngerei: Viteza a luat viața unei tinere de 16 ani. Șoferul, de aceeași vârstă, ar fi luat maşina fără acordul părinţilor
Full Article 50 second read

Sîngerei: Viteza a luat viața unei tinere de 16 ani. Șoferul, de aceeași vârstă, ar fi luat maşina fără acordul părinţilor

O tânără de 16 ani a murit la spital în urma unui accident rutier produs în raionul Sîngerei, satul Dumbrăvița. Aceasta a fost tamponată de o mașină, la volanul căreia se afla un băiat, la fel, de 16 ani. Potrivit poliției, șoferul conducea cu viteză excesivă și într-o curbă a pierdut controlul volanului.

„Tânarul ar fi luat maşina fără acordul părinţilor. În urma testării cu aparatul „Drager” s-a constatat că acesta nu era în stare de ebrietate (…). Repetat venim cu un îndemn către părinţi să explice copiilor despre riscurile, dar şi consecinţele care şi le asumă atunci când urcă la volan, fără a cunoaşte Regulamentul Circulaţiei Rutiere”, precizează oamenii legii.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: