Șoferul care conducea în timp ce un bărbat era pe acoperișul automobilului, amendat pentru comportament agresiv în trafic
Full Article 2 minutes read

Șoferul care conducea în timp ce un bărbat era pe acoperișul automobilului, amendat pentru comportament agresiv în trafic

Șoferul care conducea în timp ce un bărbat era pe acoperișul automobilului a fost identificat. Acesta are 24 de ani și riscă o amendă în mărime de 1500 lei și cinci puncte de penalizare. Informația a fost confirmată pentru NM de Ana Chisilița, reprezentanta Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

Potrivit sursei citate, șoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost amendat pentru comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, articol care prevede 5 puncte de penalizare și o amendă în mărime de 1500 lei.

„Înainte de a porni la drum, conducătorul auto ar fi trebuit să se asigure că atât el, cât și pasagerii, au cuplată centura de siguranță și că nu își pune în pericol nici propria viață, nici pe cea a pasagerilor săi. Nu vom tolera astfel de cazuri. Ne vom autosesiza pe fiecare caz apărut în spațiul public, iar toți făptașii vor fi sancționați conform legislației”, a precizat pentru NM Ana Chisilița, reprezentanta INSP.

Amintim că pe 11 iulie, în spațiul public au apărut imagini video care au devenit în timp scurt virale în mediul online. Un martor ocular a surprins, pe traseul care leagă localitățile Tohatin și Budești, din apropierea capitalei, cum un bărbat se deplasa pe acoperișul unui automobil. Potrivit martorilor oculari, mașina se deplasa cu o viteză de circa 90 km/h și s-ar fi angajat în depășiri periculoase, trecând la culoarea roșu a semaforului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: