Soldat împușcat mortal cu arma din dotare în timpul antrenamentelor. Ministerul Apărării: S-ar fi sinucis
Full Article 50 second read

Soldat împușcat mortal cu arma din dotare în timpul antrenamentelor. Ministerul Apărării: S-ar fi sinucis

Un soldat în termen a decedat, după ce s-ar fi împușcat cu arma din dotare. Ministerul Apărării informează că tragedia a avut loc astăzi, 4 aprilie, în jurul orei 12:13, în timpul antrenamentelor de pe unul din poligoanele Armatei Naționale. La fața locului au fost solicitați medicii. Potrivit sursei, aceștia nu au putut decât să constatate decesul soldatului.

Ministerul Apărării informează că soldatul a fost încorporat în serviciul militar în termen în decembrie 2023.

Instituția susține că a informat organele abilitate şi a transmis toate materialele  referitoare cazului Procuraturii.

Concomitent, sursa citată precizează că o comisie specială a Armatei Naționale efectuează o cercetare de serviciu privind circumstanțele incidentului.

Conform procedurii, identitatea militarului va fi anunțată după informarea familiei.

„Exprimăm sincere condoleanțe familiei tânărului decedat. Vom oferi tot sprijinul necesar elucidării acestui caz regretabil”, anunță Ministerul Apărării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: