„Soldații care ar trebui să ne apere, ne omoară“. Mesajul bunicii tânărului de 21 ani, omorât în Parcul Valea Trandafirilor
Full Article 2 minutes read

„Soldații care ar trebui să ne apere, ne omoară“. Mesajul bunicii tânărului de 21 ani, omorât în Parcul Valea Trandafirilor

Bunica tânărului de 21 de ani, omorât în parcul Valea Trandafirilor din capitală, face un apel către societate. Ea spune că cetățenii trebuie să se unească în acest caz de violență. Totodată, ea declară că cei doi soldați acuzați de crimă trebuiau să-i apere nepotul, „dar nu să-l omoare”.

Pe o rețea socială, bunica băiatului, Nina Borisov, spune că tânărul făcea modeling, totodată era student la două instituții: „Sunt bunica îndurerată a acestui îngeraș care avea multe talente – cânta la chitară, compunea versuri, făcea modeling era student la Centrul de Excelență în Administrarea Afacerilor anul 4 și totodată student în anul l Universitatea Creangă. Avea planuri mărețe pentru viață”, a declarat Nina Borisov.

Ea mai spune că nepotul ei, în seara când a fost omorât, mergea spre domiciliu. „Mergea spre casă în seara aia, dar doi soldați nemernici, monștri, ucigași l-au bătut până la moarte. Soldații care ar trebui să ne apere, ne omoară…. Vreau ca societatea să se unească, nu numai în cazul nostru dar și alte cazuri de violență. Să nu fim indiferenți la ce se petrece. Să fim uniți, și ucigașii să-și petreacă viața acolo unde merită”, se arată în mesajul bunicii tânărului omorât.

Amintim că pe 3 ianuarie, în apropierea unui lac din Parcul Valea Trandafirilor a fost găsit cadavrul unui tânăr de 21 de ani din capitală. Pe suprafața corpului au fost depistate multiple leziuni, în special în regiunea capului.

Ministerul Apărării, în data de 5 ianuarie, a confirmat că doi soldați din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare” sunt suspectați de omorul din Parcul Valea Trandafirilor. Potrivit sursei, soldații au fost încorporați în serviciul militar în termen în luna aprilie 2021, iar pe 2 ianuarie cei doi tineri se aflau în concediu, în afara unității militare. „Ministerul Apărării va colabora cu toată deschiderea și cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanțelor pe cazul dat”, a precizat instituția.

În data de 6 ianuarie, magistrații au decis ca cei doi soldați să fie plasați în arest în Penitenciarul 13 pentru 30 de zile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: