„Sper ca mâine să fie luată decizia corectă”. Primarul capitalei susține că cimitirele trebuie să rămână închise
Full Article 1 minutes read

„Sper ca mâine să fie luată decizia corectă”. Primarul capitalei susține că cimitirele trebuie să rămână închise

Primarul capitalei, Ion Ceban, susține că cimitirele trebuie să rămână inchise și speră că, în cadrul ședinței de sâmbătă, 6 iunie, Comisia extraordinară de sănătate publică municipală va lua „decizia corectă”. 

Opinia a fost expimată de către edil în cadrul unei postări publicate pe pagina sa de Facebook. Ion Ceban a menționat că nu depinde de el această decizie.

„Cu regret, nu sunt împuternicit să decid să fie închise cimitirele. Pe parcursul zilei am insistat să fie întrunită comisia extraordinară de sănătate publică municipală. Sper mâine, la prima oră, când va avea loc ședința, să fie luată o decizie corectă – cimitirele trebuie să rămână închise”, a scris Ceban.

Cu regret, nu sunt imputernicit sa decid sa fie inchise cimitirele. Pe parcursul zilei am insistat sa fie intrunita…

Gepostet von Iv Ceban am Freitag, 5. Juni 2020

Amintim că, joi, Ion Ceban a îndemnat populația să nu meargă în cimitire în data de 6,7 și 8 iunie, când va fi marcat Paștele Blajinilor. Acesta a invocat riscul sporit de infectare cu COVID-19.

Cu un apel similar, de abținere de la mersul în cimitire în această perioadă, au venit anterior șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, premierul Ion Chicu și ministrul Educației, Igor Șarov.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: