Stoianoglo: Procuratura Generală va verifica imaginile video cu Dodon și Plahotniuc
Full Article 2 minutes read

Stoianoglo: Procuratura Generală va verifica imaginile video cu Dodon și Plahotniuc

Imaginile video în care fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc, îi oferă un pachet președintelui Igor Dodon vor fi verificate de către Procuratură. Despre acest lucru a declarat Alexandr Stoianoglo în cadrul emisiunii „О нас” de la Jurnal TV, ieri, 26 mai.

Stoianoglo a spus că deja a numit un procuror care va începe procesul penal și va verifica toate circumstanțele cazului. El a precizat că „este necesar să interogăm toți participanții la proces”. „Filmul prezentat nu poate fi folosit ca dovadă. A fost filmat ilegal”, a declarat Stoianoglo.

De asemenea, acesta a spus că imaginile video vor fi trimise la expertiză.

Amintim că deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Iurie Reniță, a publicat pe 18 mai noi imagini în care apare Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov. Fostul președinte al PDM are în mână o pungă neagră, despre care Iurie Reniță susține că ar conține bani.

Ulterior, șeful statului a reacționat pe pagina sa de Facebook. El a scris că imaginile sunt trucate și l-a acuzat pe Iurie Reniță că ar fi „un instrument politic și de manipulare” în mâinile lui Vladimir Plahotniuc. A doua zi, Reniță a publicat un alt videoclip cu Plahotniuc și Dodon, însă filmat dintr-un alt unghi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: