Suspiciunile lui Slusari s-au adeverit? Angajatul testat pozitiv cu COVID-19, de fapt, este sănătos
Full Article 2 minutes read

Suspiciunile lui Slusari s-au adeverit? Angajatul testat pozitiv cu COVID-19, de fapt, este sănătos

Angajatul din cabinetul președintelui fracțiunii Platforma DA nu ar fi, de fapt, infectat cu COVID-19, așa cum a anunțat în ajun serviciul de presă al parlamentului. Cel puțin asta susține vicepreședintele legislativului, deputatul Alexandr Slusari.

„Suspiciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat a angajatului fracțiunii Platforma DA este NEGATIV. Rezultatul va fi expediat la orele 8.00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoană”, a scris Slusari într-o postare publicată pe 3 iunie, pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Slusari s-a arătat indignat de situația creată și a cerut, public, Ministerului Sănătății să inițieze o anchetă în acest caz. Deputatul susține că testul ar fi fost prelevat în laboratorul Agenției Naționale de Sănătate Publică (ANSP), cu încalcarea ordinului Ministerului Sănătății.

„Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel la toți deputați să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar cu prețul pierderii finanțării facile din partea UE”, a mai scris Slusari.

Suspeciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat a angajatului fracțiunii Platforma DA este NEGATIV. Rezultatul va fi…

Gepostet von Alexandr Slusari am Dienstag, 2. Juni 2020

Deputatul a solicitat, din nou, ca în această săptămână să fie convocată ședința parlamentului.

Precizăm că ieri, Alexandr Slusari a scris pe pagina sa de Facebook că este „foarte suspect” faptul că angajatul fracțiunii Platforma DA a fost infectat cu noul coronavirus.

Despre reacția ANSP la declarațiile lui Alexandr Slusari puteți citi AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: