„Sper că sistemul de testare la COVID-19 nu este folosit în scopuri politice”. Slusari, sceptic privind testul unui angajat al parlamentului
Full Article 2 minutes read

„Sper că sistemul de testare la COVID-19 nu este folosit în scopuri politice”. Slusari, sceptic privind testul unui angajat al parlamentului

Vicepreședintele parlamentului, deputatul fracțiunii Demnitate și Adevăr Alexandr Slusari susține că este „foarte suspect” faptul că încă un angajat al legislativului a fost infectat cu noul coronavirus. Într-o postare publicată pe 2 iunie, acesta cere efectuarea repetată a testării. 

„Este foarte suspect că imediat când fracțiunea noastră cere reluarea ședințelor legislativului, apare un infectat asimptomatic în Parlament din partea Platformei DA. Insistăm ca persoanei, pretins infectate, să i se permită să facă un test repetat în altă instituție medicală. Sper foarte mult că sistemul de testare la COVID-19 nu este folosit în scopuri politice, mai ales în vederea blocării activității legislativului”, a scris vicepreședintele Platformei DA pe pagina sa de Facebook.

Alexandr Slusari a cerut, din nou, convocarea ședinței parlamentului. Acesta a argumentat că 98 de deputați au fost testați negativ la COVID-19 și prin urmare, parlamentarii ar trebui să se adune în ședință pentru joi, 4 iunie. Deputatul a menționat că sunt mai multe subiecte importante care trebuie examinate de urgență, printre care deblocarea asistenței financiare din partea Uniunii Europene.

Stimați cetățeni, deputații au fost aleși de voi. Primim salarii de la contribuabili. Moldova este republica…

Gepostet von Alexandr Slusari am Montag, 1. Juni 2020

Amintim că în dimineața de 2 iunie, serviciul de presă al legislativului a anunțat că încă un angajat al unei fracțiuni parlamentare a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: