Susținem agricultorii din Moldova cu CREDITE AGRO de până la 7 000 000 lei
Full Article 3 minutes read

Susținem agricultorii din Moldova cu CREDITE AGRO de până la 7 000 000 lei

Cine sunt adevărații supereroi? Cei care par a fi sau cei care sunt cu adevărat? Ne-am obișnuit să-i vedem în filme, jocuri video sau întâmplări neașteptate prezentate la știrile de la Radio sau TV. Dar de fapt, supereroii sunt cel mai des oamenii de lângă noi. Ei se trezesc cu primele raze ale soarelui. Sunt mereu în câmp, pe ploaie, vânt, secetă sau îngheț. Pot stăpâni chiar și stihia naturii și nu se tem să riște, indiferent de greutăți. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? Agricultorii sunt adevărații supereroi! Și uneori au nevoie și ei de sprijin, motivație și încredere.

Microinvest susține agricultorii din Moldova ca să-și dezvolte afacerile acasă și să-și realizeze planurile la momentul oportun. Oferim credite pentru agricultori de până la 7 000 000 de lei în condiții avantajoase și soluții personalizate pentru fiecare antreprenor. Cultivi cereale, pomi fructiferi, te ocupi cu creșterea animalelor, apicultură sau oricare alt domeniu agricol, tradițional sau mai exotic – noi avem soluții responsabile de finanțare pentru orice domeniu. Și cel mai important – suntem operativi, transparenți și flexibili, pentru că vrem să creștem împreună.

Susținem agricultorii din Moldova cu CREDITE AGRO de până la 7 000 000 lei

Peste 17 000 de antreprenori și-au crescut afacerile cu suportul Microinvest

În anul 2022, ne-am clasat pe locul I după numărul de credite debursate în domeniul agricol, fiind alături de agricultorii din întreaga țară și acoperind cele mai diverse domenii agricole. Ba mai mult, peste 1 miliard de lei din portofoliul nostru sunt investiții în sectorul Agro. Un exemplu clar că vedem agricultura un domeniu cheie în economia țării noastre, care merită să fie modernizat.

Clienții Agro Microinvest beneficiază de soluții personalizate și operative de finanțare, un spectru complex de servicii utile și o limită de credit prealabil aprobată, pentru investiții rapide și sigure. În plus, experții noștri în creditare din toată țara sunt alături de agricultori chiar la locul afacerii – pe câmp, fapt ce ne ajută să înțelegem mai îndeaproape care sunt necesitățile adevărate ale agricultorilor și să-i susținem, atunci când au nevoie.

Susținem agricultorii din Moldova cu CREDITE AGRO de până la 7 000 000 lei

Iată doar câteva din motivele de ce să alegi un credit Agro de la Microinvest:

  • Oferim credite Agro cu suma totală de până la 7 000 000 de lei și 2 000 000 lei, fără gaj.
  • Efectuăm analiza financiară a afacerii tale în orice localitate a țării, rapid și fără birocrație.
  • Finanțăm 100% din scopul tău de afacere și îți oferim soluția de finanțare care ți se potrivește cel mai bine. Suntem deschiși să finanțăm orice idee de afacere agricolă cu potențial și îți oferim încrederea și suportul financiar necesar ca să mergi înainte.
  • Ai parte de un grafic flexibil de rambursare, adaptat după specificul afacerilor agricole. Achiți ratele atunci când îți este comod, fără să-ți afectăm dinamica activității.
  • Îți aprobăm și deservim limita de credit gratuit, ca să ai acces pe parcursul anului la finanțare rapidă pentru mijloace circulante sau oricare alte necesități ale afacerii tale.
  • Creditele Agro la Microinvest au 0% comision la închidere anticipată.

Începe anul agricol în forță alături de Microinvest. Aplică pentru un credit Agro la Microinvest direct pe site sau în orice oficiu secundar din cele 14 regiuni ale țării.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: