Târguri cu produse autohtone, în acest weekend, la Chișinău. În Parcul Valea Trandafirilor are loc un festival gastronomic
Full Article 2 minutes read

Târguri cu produse autohtone, în acest weekend, la Chișinău. În Parcul Valea Trandafirilor are loc un festival gastronomic

În perioada 27-28 mai, în sectoarele din Chișinău, vor fi organizate mai multe târguri cu produse autohtone. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Chișinău. 

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, va fi organizat – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone. Târgul va avea loc pe 27 mai și este organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În preajma Cinematografului Patria Loteanu se va desfășura Târgul de weekend al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”.

În Parcul „Alunelul” va fi Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

În sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscova vizavi de strada Matei Basarab 6 va avea loc un Târg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Miron Costin, lângă scuar, va fi Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni. Acesta este organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru, pe strada Ismail colț cu strada Dimitrie Cantemir va fi un Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală, are loc Festivalul gastronomic BBQ. Acesta se desfășoară în perioada 26-28 mai și este organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, colț cu strada Petru Zadnipru va fi un târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: