Toate evenimentele festive sau corporative din localuri sau la locul muncii au fost interzise
Full Article 50 second read

Toate evenimentele festive sau corporative din localuri sau la locul muncii au fost interzise

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică (CESP) a municipiului Chișinău a publicat o hotărâre prin care interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion în toate unitățile de alimentare publică. Documentul a fost publicat pe 22 decembrie.

În perioada 22 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021 se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion în toate unitățile de alimentare publică, precum și în instituții, la locul de serviciu, indiferent de statutul juridic public sau privat. Concomitent, se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile, alte genuri de divertisment în temeiul sărbătorilor de iarnă”, se arata in document.

Decizia a fost luată în contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit celui mai recent bilanț, în municipiul Chișinău, au fost înregistrate peste 57,3 mii de îmbolnăviri cu COVID-19 și 918 decese.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: