A fost lansat un centru de apel pentru scrutinul parlamentar. Numărul de telefon la care puteți apela
Full Article 1 minutes read

A fost lansat un centru de apel pentru scrutinul parlamentar. Numărul de telefon la care puteți apela

Din 23 iunie este disponibil Centrul de Apel pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. La numărul unic de telefon: (+373) 22 880101 veți putea afla orice informații despre secțiile de votare sau procedura de vot. Centrul va funcționa până pe 13 iulie.

Potrivit unui comunicat de presă publicat de Comisia Electorală Centrală (CEC), prin intermediul Centrului de Apel pot fi depuse şi contestații. Totodată, în perioada de activitate, operatorii Centrului de Apel vor acorda persoanelor responsabile de gestionarea listelor electorale din cadrul autorităţilor publice locale, dar şi membrilor organelor electorale inferioare, asistenţa necesară pentru aplicarea uniformă a procedurilor de gestionare a Registrului de stat al alegătorilor.

În cadrul Centrului de Apel vor activa 12 operatori. Linia de informare a Centrului de Apel va funcţiona de luni până vineri, între orele 8.00 – 17.00.

În perioada 11-13 iulie, programul de lucru va fi extins până la 24 de ore. Centrul poate fi apelat la tarif ordinar de la telefonul fix sau mobil, din orice localitate a Republicii Moldova sau din afara țării.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: