UPDATE Frontierele Sculeni și Leușeni activează în regim normal pe ambele sensuri
Full Article 1 minutes read

UPDATE Frontierele Sculeni și Leușeni activează în regim normal pe ambele sensuri

UPDATE 14:25: Frontierele moldo-române, Sculeni și Leușeni, unde în dimineața zilei au fost înregistrate cozi de mașini, activează, la această oră, în regim obișnuit. Anunțul a fost făcut de Poliția de Frontieră.

UPDATE 11:19: Atenție, șoferi! Poliția de Frontieră anunță că, la această oră, se înregistrează trafic intensiv la trecerea frontierei cu România, în vămile Sculeni și Leușeni.

Potrivit sursei citate, la această oră, în punctul de trece a frontierei Sculeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, sunt prezente 60 de mașini. Cozi de mașini se înregistrează și la vama Leușeni, unde circa 50 de șoferi așteaptă să treacă frontiera pe sensul de ieșire din țară.

Poliția de Frontieră anunță că în ambele puncte de trecere a frontierei se lucrează la capacitate, fiind deschise spre circulație toate arterele de control și suplimentat numărul de angajați din prima linie.

Instituția îndeamnă moldovenii să opteze din timp pentru PTF Costești, PTF Lipcani sau PTF Cahul, unde traversarea este lejeră și fără rânduri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: