UPDATE Frontierele Sculeni și Leușeni activează în regim normal pe ambele sensuri
Full Article 1 minutes read

UPDATE Frontierele Sculeni și Leușeni activează în regim normal pe ambele sensuri

UPDATE 14:25: Frontierele moldo-române, Sculeni și Leușeni, unde în dimineața zilei au fost înregistrate cozi de mașini, activează, la această oră, în regim obișnuit. Anunțul a fost făcut de Poliția de Frontieră.

UPDATE 11:19: Atenție, șoferi! Poliția de Frontieră anunță că, la această oră, se înregistrează trafic intensiv la trecerea frontierei cu România, în vămile Sculeni și Leușeni.

Potrivit sursei citate, la această oră, în punctul de trece a frontierei Sculeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, sunt prezente 60 de mașini. Cozi de mașini se înregistrează și la vama Leușeni, unde circa 50 de șoferi așteaptă să treacă frontiera pe sensul de ieșire din țară.

Poliția de Frontieră anunță că în ambele puncte de trecere a frontierei se lucrează la capacitate, fiind deschise spre circulație toate arterele de control și suplimentat numărul de angajați din prima linie.

Instituția îndeamnă moldovenii să opteze din timp pentru PTF Costești, PTF Lipcani sau PTF Cahul, unde traversarea este lejeră și fără rânduri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: