Trafic rutier suspendat în capitală. Ce străzi trebuie să ocolești
Full Article 50 second read

Trafic rutier suspendat în capitală. Ce străzi trebuie să ocolești

Traficul rutier este parțial restricționat pe strada Ismail din capitală, în perioada 03.11.2020-20 .11.2020. Restricțiile vizează perimetrul străzilor 31 August 1989 și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Traficul rutier este restricționat în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului pe adresele str. Ismail, 46 și 58.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public este organizată pe două din cele trei benzi de circulație, potrivit primăriei capitalei.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Menționăm că în perioada 02.11.2020 – 16.11.2020, este suspendat și traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. Vlaicu Pârcălab. În acest context, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată. Itinerarul transportului îl puteți vedea aici.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: