Troleibuzul nr 24 nu va circula până pe 16 noiembrie. Itinerarul pentru rutele de troleibuz 2, 3 și 10 a fost scurtat
Full Article 2 minutes read

Troleibuzul nr 24 nu va circula până pe 16 noiembrie. Itinerarul pentru rutele de troleibuz 2, 3 și 10 a fost scurtat

În perioada 02.11.2020 – 16.11.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. Vlaicu Pârcălab. În acest context, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

x

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula în această perioadă pe un alt traseu, și anume, de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Pentru rutele nr. 3 și nr. 10, itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici, iar activitatea rutei de troleibuz nr. 24 se suspendă.

Dorin Ciornîi, șeful Regiei Transport Electric Chişinău, a declarat pentru NM că în timpul suspendării rutei de troleibuz nr. 24 va fi suplinit numărul troleibuzelor pe rutele nr. 13, 12 și 10.

Autobuzele și microbuzele care circulă în capitală, la fel, vor circula pe un alt intinerar.

Ruta nr. 11 de autobuz va circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzul de pe ruta nr. 124 va circula de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit și înapoi de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzul nr, 188 va circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: