Trafic suspendat pe un segment al străzii Ion Creangă. Cum vor circula troleibuzele?
Full Article 2 minutes read

Trafic suspendat pe un segment al străzii Ion Creangă. Cum vor circula troleibuzele?

Regia Transport Electric Chișinău anunță că, începând cu 27 martie, va fi suspendată circulația transportului rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca. Prin urmare, traseul troleibuzelor nr. 1, nr. 22 și nr. 21 va fi modificat.

În perioada: 27.03.2021 – 28.03.2021 și 03.04.2021 – 04.04.2021, va fi suspendată circulația transportului rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca.

Rutele de troleibuz nr. 1și nr. 22:

– în direcția str. Alba-Iulia – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu, Vissarion Belinski, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite;

– în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe străzile Vissarion Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite;

Rutele de troleibuz nr. 21 se prescurtează până la Calea Ieșilor (Bariera Sculeni);

Măsura a fost luată de autoritățile municipale în vederea executării lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, pe durata zilelor de odihnă, care necesită sistarea totală a circulației transportului în zonă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: