Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din capitală. Care este motivul
Full Article 2 minutes read

Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din capitală. Care este motivul

Primăria municipiului Chișinău informează despre suspendarea traficului rutier pe unele străzi din capitală.

Astfel, în perioada 12 septembrie (ora 08:00) – 13 septembrie (ora 08:00), va fi suspendat traficul rutier pe strada N. Testemițanu, în perimetrul str. Grenoble – str. Constantin Vârnav. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii de către Regia „Exdrupo”.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

Ruta de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa – șos. Hâncești – str. Miorița – str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi – str. Pan Halippa – str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125 se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

De asemenea, în perioada 12 septembrie (ora 22:00) – 13 septembrie (ora 06:00), va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin – str. Mihai Eminescu. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: