Traficul rutier va fi suspendat pe o porțiune din strada 31 August 1989. Cum va circula transportul public
Full Article 2 minutes read

Traficul rutier va fi suspendat pe o porțiune din strada 31 August 1989. Cum va circula transportul public

În perioada 28 noiembrie 2022-11 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni. Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit.

Pe perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexandr Pușkin, și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 7 și nr. 25, vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 16 și nr. 32 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Columna, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta nr. 103 – tur, vor circula de pe str. Ion Creangă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: