Tragedie în Rezina: O fetiță de 2 ani a murit, după ce a căzut într-o cratiță cu apă fierbinte
Full Article 2 minutes read

Tragedie în Rezina: O fetiță de 2 ani a murit, după ce a căzut într-o cratiță cu apă fierbinte

O fetiță de doi ani a decedat, după ce a căzut de pe lejancă într-o cratița plină cu apă fierbinte, în timp ce se juca cu frații mai mari. Când s-a produs tragedia, mama se afla în curtea casei întinzând rufe pe culme, scrie presa locală. Potrivit rezinainobiectiv.md, tragedia s-a întâmplat în satul Tarasova, din raionul Rezina, pe 11 decembrie, curent.

Potrivit lui Artin Boris, șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Rezina, mama fetiței este singură, având la întreținere trei copii, fiind cu grad de dizabilitate accentuată.

„Fetița s-a ales cu arsuri mari, pe partea stângă a corpului. Mama a încercat să-i acorde primul ajutor medical, refuzând să cheme ambulanța. Pe 12 decembrie  fetița a decedat. Mama a solicitat ajutorul unor vecini care au chemat ambulanța. Conform legii 140 art. 4, a fost luată decizia ca cei doi copii să fie plasați de urgență la Centrul de plasament temporar al copiilor din satul Pripiceni-Răzeși”, a declarat Artin Boris pentru sursa citată.

„Corpul neînsuflețit al fetiței a fost dus direct la secția de morfologie, unde medicul legist examinează cazul”,  a confirmat administrația Spitalului raional Rezina, pentru sursă.

Elena Băetrău, ofițerul de presă din cadrul IP Rezina, a declarat că poliția a fost anunțată pe data de 12 decembrie. Pe acest caz s-a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: