Tragedie la Anenii Noi: Două surori, de 3 și 4 ani, au murit după ce s-au intoxicat cu fum
Full Article 2 minutes read

Tragedie la Anenii Noi: Două surori, de 3 și 4 ani, au murit după ce s-au intoxicat cu fum

Două surori, în vârstă de trei și, respectiv patru ani, și-au pierdut viața, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, din cauza sobei defecte. Tragedia a avut loc în localitatea Geamăna din raionul Anenii Noi. Informația a fost confirmată pentru NM de Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și Inspectoratul General al Poliție (IGP).

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat că pompierii și salvatorii nu au fost solicitați pentru intervenție. „Despre caz am fost informați din cadrul Serviciului 112, după depistarea minorelor. Circumstanțele urmează a fi stabilite, dar și cauza morții”, a declarat Liliana Pușcașu pentru NM.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a IGP, Diana Fetco, a declarat că tragedia s-a produs pe 9 ianuarie. Oamenii legii au fost alertați despre faptul că două minore au fost găsite în stare inconștiență în casa lor în jurul orei 13:00.

„Deplasându-se la fața locului, medicii au constatat decesul a două minore de 3 și, respectiv, 4 ani. Corpurile neînsuflețite au fost îndreptate pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a decesului”, a declarat Diana Fetco pentru NM.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: