Transnistria interzice intrarea persoanelor venite din China sau din alte regiuni, unde au fost raportate cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus
Full Article 1 minutes read

Transnistria interzice intrarea persoanelor venite din China sau din alte regiuni, unde au fost raportate cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus

Autoritățile din stânga Nistrului au interzis intrarea pe teritoriul Transnistriei a persoanelor care vin din China sau din alte regiuni unde au fost raportate cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Un decret în acest sens a fost semnat de către Vadim Krasnoselski, astăzi, 31 ianuarie.

Potrivit decretului, locuitorii din Transnistria care în ultimele două săptămâni au venit din țări în care s-au confirmat cazuri de infectare cu coronavirus, vor trece un examen medical obligatoriu.

De asemenea, grănicerilor li se va elibera echipament individual de protecție.

Mai mult, Krasnoselski a dispus să fie verificat dacă spitalele și clinicile transnistrene sunt pregătite să identifice și să trateze pacienții infectați cu noul tip de coronavirus.

Menționăm că astăzi, 31 ianuarie, în Marea Britanie au fost confirmate primele două cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Cel mai recent bilanț arată că 213 au decedat din cauza acestei maladii. De asemenea, în China numărul persoanelor infectate ajunge la cifra de 10 mii de oameni.

Amintim că ieri, 30 ianuarie, Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că epidemia de coronavirus este urgență publică internațională. 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: