Transportul național și internaţional, verificat de ANTA. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 119 mii de lei
Full Article 1 minutes read

Transportul național și internaţional, verificat de ANTA. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 119 mii de lei

20 de șoferi au primit amenzi și le-a fost retras dreptul de utiliza un mijloc de transport, iar cinci operatori de transport rutier s-au ales cu amendă în mărime de 62 500 lei. Măsurile au fost întreprinse de către Agenția Națională Transport Auto (ANTA) în perioada 18 –  24 ianuarie 2021.

Astfel, în cadrul acțiunilor de monitorizare și control organizate în mai multe raioane din țară precum și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni, Tudora, Palanca, Cahul, Otaci, Sculeni și Giurgiulești au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 78 procese verbale pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, mărfuri și colete.

Potrivit ANTA, de la începutul anului 2021 și până la data 24 ianuarie curent, pentru transportarea ilicită contra cost de persoane, mărfuri și colete au fost întocmite 184 procese-verbale cu aplicarea pentru 50 conducători auto a măsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier și aplicate amenzi contravenționale în mărime de 119 708 lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: