UPDATE Triplu omor depistat într-o gospodărie din Bălți. Autorul crimelor ar fi dat foc locuinței, pentru a șterge urmele
Full Article 2 minutes read

UPDATE Triplu omor depistat într-o gospodărie din Bălți. Autorul crimelor ar fi dat foc locuinței, pentru a șterge urmele

Corpurile neînsuflețite a trei persoane au fost găsite astăzi, 15 ianuarie, într-o locuință din municipiul Bălți. Potrivit unui comunicat publicat de poliție, victimele sunt o femeie de 35 de ani și doi bărbați în vârstă de aproximativ 44 de ani. Pe trupurile acestora au fost depistate semne de moarte violentă. Oamenii legii au reținut un suspect. 

UPDATE (16.00) Principalul suspect în triplul omor de la Bălți și-a recunoscut faptele. Audiat de polițiști, bărbatul a declarat că acum câteva zile, a făcut cunoștință cu una dintre victime, iar la data de 14 ianuarie, s-au întâlnit la un magazin alimentar din oraș, unde au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, suspectul ar fi fost invitat de colegul de pahar să continue cheful la niște cunoștințe.

În timp ce consumau alcool, între ei s-a iscat o ceartă iar bănuitul a luat un ciob de la o cană și ar fi produs mai multe tăieturi victimelor. În urma rănilor suferite, acestea au decedat. Ulterior, pentru a ascunde urmele comiterii infracțiunii, individul a incendiat mai multe obiecte din locuință și a plecat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit comunicatului, crimele au ieșit la iveală azi dimineață, după ce poliția din Bălți a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie. La fața locului au intervenit pompierii, care au depistat trei cadavre. 

Astfel, la fața locului a intervenit grupul de urmărire penală, angajații IP Bălți, ofițerii Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații, experții criminaliști și medici legiști. 

În scrut timp, forțele de ordine au reușit să identifice și să rețină un suspect de comiterea triplului omor. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din Tiraspol, fără loc permanent de trai în Republica Moldova.

Acesta este reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viaţă.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: