Turkmenistan, Uzbekistan și Armenia au prelungit restricțiile de intrare a cetățenilor străini
Full Article 1 minutes read

Turkmenistan, Uzbekistan și Armenia au prelungit restricțiile de intrare a cetățenilor străini

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina avertizează despre prelungirea restricțiilor de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Turkmenistanului, Uzbekistanului și Armeniei.

Astfel, în legătură cu situația epidemiologică din Turkmenistan și a prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus au fost prelungite restricțiile de trecere a frontierei de stat pentru cetățenii străini până pe 30 septembrie.

De asemenea, autoritățile uzbece au prelungit perioada de carantină până la sfârșitul lunii septembrie, cu păstrarea restricțiilor de intrare și tranzitare a teritoriului Uzbekistanului de către cetățenii străini.

Sursa citată mai notează că autoritățile armene au prelungit starea de urgență până pe 11 septembrie. Aceasta prevede aplicarea restricțiilor la intrarea și tranzitarea teritoriului Republicii Armenia pentru cetățenii străini în vederea sporirii măsurilor de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus.

Menționăm că de la 1 septembrie, persoanele care se întorc în Republica Moldova din țările incluse în „zona verde” privind incidența cazurilor de COVID-19, însă tranzitează un stat inclus în „zona roșie”, vor trebui să stea în autoizolare timp de 14 zile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: