Ucigașul unui bărbat din raionul Ialoveni va petrece următorii 17 ani în închisoare
Full Article 2 minutes read

Ucigașul unui bărbat din raionul Ialoveni va petrece următorii 17 ani în închisoare

Ucigașul unui bărbat din satul Gangura, raionul Ialoveni, își va petrece următorii 17 ani după gratii. Acesta fusese condamnat inițial la 13 de ani de închisoare de instanța de fond, însă procurorii au făcut apel, nefiind de acord cu pedeapsa stabilită de prima instanță.

Prin decizia Curții de Apel Chișinău din 19 octombrie 2021, apelul procurorilor a fost admis, iar inculpatul a fost condamnat la 17 ani închisoare. Acesta va fi deținut într-un penitenciar de tip închis, pentru comiterea omorului intenționat, săvârșit cu premeditate, profitând de starea de neputință a victimei și cu o deosebită cruzime.

Crima s-a produs chiar în locuința victimei, în data de 7 martie 2020, în localitatea Gangura din raionul Ialoveni. Potrivit oamenilor legii, inculpatul a consumat băuturi alcoolice cu victima și alte persoane aflate la domiciliul acesteia. În urma unui conflict, inculpatul i-a aplicat victimei lovituri cu pumnii și cu o bucată de lemn de formă cilindrică peste diferite părți ale corpului, provocându-i leziuni corporale grave. Într-un final, bărbatul a murit.

Decizia integrală va fi pronunțată în data de  23 noiembrie 2021. Aceasta este definitivă și executorie, însă poate fi atacată cu recurs ordinar la Curtea Supremă de Justiție.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: