Ucrainenii zboară gratis cu Wizz Air. Compania oferă 100 000 de bilete
Full Article 1 minutes read

Ucrainenii zboară gratis cu Wizz Air. Compania oferă 100 000 de bilete

Cetățenii ucraineni vor putea călători gratuit în întreaga Uniune Europeană și în Marea Britanie. Oferta vine din partea companiei aeriene Wizz Air, care anunță că pune la dispoziția ucrainenilor 100 de mii de bilete în acest sens, scrie Travel Weekly.

Potrivit sursei citate, zborurile gratuite sunt oferite pentru călătorii între 15 septembrie și 8 decembrie prin rețelele Wizz Air Hungary și Wizz Air UK. Oferta acoperă 800 de rute.

Călătorilor li se va cere să furnizeze numărul de pașaport ucrainean în momentul rezervării. De asemenea, li se va cere să-și prezinte pașaportul și viza/documentele de călătorie necesare la check-in.

Potrivit reprezentanților companiei, noua inițiativă este concepută pentru a ajuta ucrainenii să călătorească în toată Europa.

„Suntem aici pentru a continua să sprijinim Ucraina în orice mod putem, în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutățile cetățenilor ucraineni”, a declarat Directorul executiv al companiei aeriene bugetare, Jozsef Varadi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: