Un adolescent a torturat până la moarte 32 de arici. Ce pedeapsă riscă
Full Article 50 second read

Un adolescent a torturat până la moarte 32 de arici. Ce pedeapsă riscă

Un adolescent din regiunea transnistreană a torturat până la moarte 32 de arici. Informațiile au fost făcute publice de către presa regională

Potrivit informațiilor, tânărul a provocat daune mediului din Transnistria în valoare de peste 106 mii de ruble.

Forțele de ordine din regiune informează că a fost deschis un dosar penal pentru cruzime față de animale.

Amintim că de la începutul anului în Republica Moldova au fost înregistrate deja câteva cazuri de braconaj.

Pe 3 ianuarie, patru locuitori ai unui sat din raionul Ialoveni au practicat vânatul ilegal. În urma activității ilegale au fost vânate trei căprioare. Bărbații au fost reținuți.

pe 13 ianuarie oamenii legii au informat că un bărbat de 36 de ani din localitatea Susleni, raionul Orhei, este suspectat de vânatul a două caprioare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: