(VIDEO) Două caprioare, omorâte la Orhei. Cine este suspectul
Full Article 50 second read

(VIDEO) Două caprioare, omorâte la Orhei. Cine este suspectul

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Susleni, raionul Orhei, este suspectat de vânatul a două caprioare. Informațiile au fost confirmate pe 13 ianuarie de către Inspectoratul General de Poliție.

Polițiștii din Orhei ca urmare a acțiunilor de urmărire penală au efectuat percheziții la domiciliul suspectului.

În urma acțiunilor de urmărire penală, oamenii legii au ridicat o armă de vânătoare, 35 cartușe, 2 tuburi de cartușe și alte obiecte care ar putea servi ca probatoriu la cauza penală.

Totodată, într-o anexă a casei a fost depistată carne ce se presupune a fi de căprioară, iar într-un sac au fost depistate piei de căprioare.

Bărbatul este cercetat penal și riscă amendă de la 27 500 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: