Un apartament din sectorul Botanica al capitalei, cuprins de flăcări. Cinci persoane au fost evacuate
Full Article 50 second read

Un apartament din sectorul Botanica al capitalei, cuprins de flăcări. Cinci persoane au fost evacuate

Un apartament de la etajul 1 din sectorul Botanica al capitalei a fost cuprins de flăcări pe 21 iunie. Salvatorii au evacuat urgent 5 persoane din apartamentele vecine pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgenț (IGSU) nimeni nu a avut de suferit, iar în urma incendiului flăcările au afectat apartamentul de la etajul 1 și parțial balcoanele de la etajele 2,3 și 4.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii în scurt timp și au evitat răspândirea focului spre locuințele de la etajele superioare. La moment pompierii continuă să lucreze la fața locului fiind efectuate lucrări de spălare demontare.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: