Un bărbat a căzut într-un bazin, fără apă, în timp ce îl curăța: medicii au avut nevoie de ajutorul pompierilor 
Full Article 50 second read

Un bărbat a căzut într-un bazin, fără apă, în timp ce îl curăța: medicii au avut nevoie de ajutorul pompierilor 

Un bărbat de 63 de ani a fost salvat de pompieri după ce a alunecat de pe o scară și a căzut într-un bazin fără apă, în timp ce încerca să-l curețe. Cazul a avut loc în seara zilei de 2 august, într-o gospodărie din orășelul Codru, Chișinău.  

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:20.

În urma incidentului bărbatul a obținut traumatisme la picior și cap. Potrivit informațiilor, bazinul avea o adâncime de peste 2 metri.

Ajunși la destinație medicii echipajului de urgență nu au putut să-i acorde ajutor, astfel a fost necesară intervenția pompierilor pentru a-l recupera. Un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Centru a ajuns la fața locului și a imobilizat persoana traumatizată, reușind să-i ajute pe medici să coboare la victimă.

În mai puțin de 10 minute, bărbatul a primit îngrijirile medicale de rigoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: