Un bărbat a căzut într-un bazin, fără apă, în timp ce îl curăța: medicii au avut nevoie de ajutorul pompierilor 
Full Article 50 second read

Un bărbat a căzut într-un bazin, fără apă, în timp ce îl curăța: medicii au avut nevoie de ajutorul pompierilor 

Un bărbat de 63 de ani a fost salvat de pompieri după ce a alunecat de pe o scară și a căzut într-un bazin fără apă, în timp ce încerca să-l curețe. Cazul a avut loc în seara zilei de 2 august, într-o gospodărie din orășelul Codru, Chișinău.  

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:20.

În urma incidentului bărbatul a obținut traumatisme la picior și cap. Potrivit informațiilor, bazinul avea o adâncime de peste 2 metri.

Ajunși la destinație medicii echipajului de urgență nu au putut să-i acorde ajutor, astfel a fost necesară intervenția pompierilor pentru a-l recupera. Un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Centru a ajuns la fața locului și a imobilizat persoana traumatizată, reușind să-i ajute pe medici să coboare la victimă.

În mai puțin de 10 minute, bărbatul a primit îngrijirile medicale de rigoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: