Un bărbat a decedat în timpul protestelor din Belarus. Un obiect neidentificat a explodat în mâna acestuia
Full Article 1 minutes read

Un bărbat a decedat în timpul protestelor din Belarus. Un obiect neidentificat a explodat în mâna acestuia

Ministerul Afacerilor Interne din Belarus a anunțat despre decesul unui bărbat care a participat la proteste. „Un obiect neidentificat pe care voia să-l arunce în direcția polițiștilor” a explodat în mâna acestuia.

Incidentul s-a produs pe 10 august, în jurul orei 23:00. Ministerul de Interne a informat că în timpul protestelor din Minsk, mai multe persoane au construit baricade pentru a bloca o stradă.

„În timpul confruntării cu forțele speciale, care au venit să deblocheze piața, unul dintre protestatari a încercat să arunce un obiect exploziv neidentificat în direcția forțelor de ordine. Acesta a explodat în mână, iar bărbatul a primit răni incompatibile cu viața”, a precizat Ministerul Afacerilor Interne.

Menționăm că duminică, 9 august, în Belarus au avut loc alegeri prezidențiale, în urma cărora Alexandr Lukașenko a obținut 80,2% din voturi. În seara aceleași zile, în Minsk și în alte orașe din Belarus au avut loc proteste. Totodată, au avut loc altercații între polițiști și manifestanți, în rezultatul cărora au fost arestate circa 3000 de persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: