Un bărbat a pretins că este polițist și a comis un atac tâlhăresc. Acesta a pătruns în locuința unei familii cu copil nou-născut
Full Article 2 minutes read

Un bărbat a pretins că este polițist și a comis un atac tâlhăresc. Acesta a pătruns în locuința unei familii cu copil nou-născut

Un bărbat, care a pretins că era polițist și a comis un atac tâlhăresc în orașul Șoldănești, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Potrivit sursei citate, acesta a pătruns în locuința unei familii cu copil nou-născut, împreună cu alți patru membri ai grupului criminal organizat din care făcea parte, cu speranța să-și însușească banii donați de invitații la sărbătorirea cumetriei.

Indivizii nu au prezentat legitimații de polițiști, dar au declarat că desfășoară o operațiune antidrog, iar victima ar fi deținut substanțe narcotice cu scop de vânzare. În baza acestui motiv inventat, așa-zișii „polițiști” i-au cerut suma de 5 000 de euro pentru a soluționa problema. Însă, atunci când victima le-a spus că nu deține așa o sumă de bani, aceștia i-au legat mâinile, i-au aplicat lipici pe gură și i-au aplicat lovituri pe corp, inclusiv cu ciocanul. Ca reacție la constrângerea la care a fost supusă victima, familia a cedat banii colectați la evenimentul de familie, precum și telefoanele mobile, ceea ce le-a cauzat un prejudiciu total de circa 48 000 de lei.

Precizăm că și un alt membru al grupului criminal a fost condamnat. Acesta a primit o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 9 ani și 6 luni. De asemenea, alți trei indivizii au fost anunțați în căutare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: