Un bărbat condamnat la închisoare, reținut de polițiștii de frontieră
Full Article 2 minutes read

Un bărbat condamnat la închisoare, reținut de polițiștii de frontieră

Un bărbat condamnat la închisoare a fost reținut de polițiștii de frontieră. Incidentul a avut loc în zona de responsabilitate a sectorului Poliției de Frontieră Cahul.

Oamenii legii au observat un autoturism care se deplasa pe digul de protecție, paralel cu frontiera de stat. În scurt timp, polițiștii de frontieră au intervenit și au depistat doi bărbați care încercau să deblocheze un autoturism, ce a deraiat într-un șanț.

La fața locului s-a stabilit că șoferul este băștinaș al satului Zârnești din raionul Cahul, iar cel de-al doilea bărbat nu s-a putut legitima, însă conform declarațiilor ar fi un locuitor al satului Andrușul de Jos.

Niciunul dintre ei nu și-au avizat aflarea în zona de frontieră, în special pe timp de noapte. Aceștia și-au argumentat acțiunile prin faptul că se deplasau la o stână de oi din apropiere.

Persoanele au fost escortate la sectorul Poliției de Frontieră, unde a fost confirmată identitatea bărbatului fără documente. S-a constatat că acesta este căutat de autoritățile de drept. La sfârșitul anului 2020, bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie.

Individul a fost preluat de angajații Inspectoratul de Poliție Cahul. Totodată, ambii bărbații s-au ales cu amenzi în mărime a câte 12 u.c, pentru încălcarea regimului zonei de frontieră.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: