Un bărbat de 33 de ani din Dondușeni a fost ucis în bătaie noaptea trecută
Full Article 2 minutes read

Un bărbat de 33 de ani din Dondușeni a fost ucis în bătaie noaptea trecută

Un bărbat de 33 de ani, locuitor al orașului Dondușeni, a fost omorât în bătaie noaptea trecută. Potrivit ofițerului de presă Svetlana Talpă, poliția a fost alertată la ora 02:16, de către o femeie, care le-a spus oamenilor legii că a depistat un bărbat cu diverse leziuni caracteristice maltratării.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit, că în casa unui bărbat de 36 de ani a fost depistat cadavrul unui bărbat de 33 de ani, locuitor al orașului Dondușeni. Acesta avea pe suprafața corupului numeroase leziuni.

Din primele informații ale poliției, victima a venit în ospeție la proprietarul casei, împreună cu doi bărbați de 30 și 50 de ani. Aceștia au consumat alcool. Din motive deocamdată neclare, victima a fost agresată fizic de către ceilalți bărbați.

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

În baza celor constatate, de către organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, a fost pornită urmărirea penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În comiterea infracțiunii sunt bănuite trei persoane de gen masculin în vârstă de 30, 36 și 50 de ani – toți locuitori ai orașului Dondușeni. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: