Un bărbat de 35 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Chișinău
Full Article 50 second read

Un bărbat de 35 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Chișinău

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc situat în sectorul Râșcani al capitalei. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, din primele informații, este vorba despre un caz de suicid.

Oamenii legii au fost alertați la ora 2:10, în dimineața de 27 noiembrie. La fața locului, polițiștii au fost întâmpinați de un echipaj de medici de la urgență, care au constatat decesul victimei.

Ulterior, s-a reușit stabilirea identității victimei, bărbatul având 35 de ani. Pe suprafața corpului acestuia nu au fost identificate alte semne de violență în afara celor specifice pentru căderea de la înălțime. Forțele de ordine anchetează versiunea unui caz de suicid și urmează să stabilească motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: