Un bărbat din Italia s-a infectat în același timp cu variola maimuței, COVID-19 și HIV
Full Article 50 second read

Un bărbat din Italia s-a infectat în același timp cu variola maimuței, COVID-19 și HIV

Un bărbat din Italia e primul caz cunoscut de infectare simultană cu variola maimuței, COVID-19 și HIV. Pacientul în vârstă de 36 de ani a început să aibă simptome precum oboseală, febră și durere în gât, la 9 zile după ce s-a întors dintr-o călătorie în Spania, scrie Digi24.ro.

După alte trei zile, bărbatul a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Nu după mult timp, o erupție cutanată i-a apărut pe un braț și apoi s-a răspândit rapid pe restul corpului.

În acel moment, bărbatul a decis să meargă la spital. Aici testele au confirmat infecția cu variola maimuței.

Medicii l-au testat de asemenea pentru mai multe boli cu transmitere sexuală și a ieșit pozitiv pentru HIV, probabil contractat relativ recent.

Între timp pacientul a fost externat, după ce a fost testat negativ la COVID și la variola maimuței.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: