Un bărbat din Italia s-a infectat în același timp cu variola maimuței, COVID-19 și HIV
Full Article 50 second read

Un bărbat din Italia s-a infectat în același timp cu variola maimuței, COVID-19 și HIV

Un bărbat din Italia e primul caz cunoscut de infectare simultană cu variola maimuței, COVID-19 și HIV. Pacientul în vârstă de 36 de ani a început să aibă simptome precum oboseală, febră și durere în gât, la 9 zile după ce s-a întors dintr-o călătorie în Spania, scrie Digi24.ro.

După alte trei zile, bărbatul a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Nu după mult timp, o erupție cutanată i-a apărut pe un braț și apoi s-a răspândit rapid pe restul corpului.

În acel moment, bărbatul a decis să meargă la spital. Aici testele au confirmat infecția cu variola maimuței.

Medicii l-au testat de asemenea pentru mai multe boli cu transmitere sexuală și a ieșit pozitiv pentru HIV, probabil contractat relativ recent.

Între timp pacientul a fost externat, după ce a fost testat negativ la COVID și la variola maimuței.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: