Un bărbat din raionul Briceni a fost ucis în bătaie, după ce a încercat să-și ajute fiul
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din raionul Briceni a fost ucis în bătaie, după ce a încercat să-și ajute fiul

Un bărbat a decedat după ce a intervenit în soluționarea unui conflict în care era implicat fiul său. Incidentul s-a produs în noaptea de 8 iulie, în satul Șirăuți din raionul Briceni.

În jurul orei 01.00, poliția din Briceni a fost sesizată referitor la un conflict între două grupuri de tineri, care a avut loc în satul Șirăuți din raionul Briceni.

Polițiștii au stabilit că un grup de tineri locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, se aflau într-un local din satul Șirăuți. La un moment dat, între ei și un grup de tineri din localitate, cu vârstele cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. La un moment dat, unul din tinerii care locuia în apropiere (în vârstă de 18 ani) a mers acasă și și-a chemat în ajutor tatăl de 42 de ani.

Bărbatul, care avea în mână un o ștachetă, a lovit unul dintre tinerii implicați în conflict. Drept reacție, acesta a fost lovit cu pumnii și picioarele în regiunea capului de către doi dintre agresori. În același timp un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar 5 tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, unde l-a scurt timp a decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: