Un bărbat din Ungheni, reținut de poliție. A efectuat împușcături și a amenințat-o cu moartea pe concubina sa
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Ungheni, reținut de poliție. A efectuat împușcături și a amenințat-o cu moartea pe concubina sa

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de oamenii legii. Având asupra sa o armă de vânătoare, individul a amenințat-o cu moartea pe concubina sa și pe mama acesteia. Informația a fost confirmată pentru NM de către Cristina Vicol, ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de 10 aprilie. Fiind în stare de ebrietate, bărbatul s-a deplasat la domiciliul soacrei din satul Țîghira, raionul Ungheni, unde la moment locuiește concubina sa, în vârstă de 23 ani, împreună cu trei copii minori.

Ca rezultat al unui conflict iscat anterior, bărbatul le-a amenințat cu moartea pe cele două femei. Acesta a efectuat și două împușcături în ușa casei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Inspectoratului de Poliție Ungheni. Bărbatul i-a înjurat pe oamenii legii și i-a amenințat cu moartea. Mai mult, acesta a efectuat două împușcături în plan vertical. Drept urmare, au fost solicitate forțe suplimentare inclusiv, în vederea documentării și reținerii bărbatului, care a fugit de la fața locului.

În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Ungheni, suspectul a fost reținut, fiindu-i ridicată arma de vânătoare. Pe cazul dat a fost pornită o cauza penală în baza art. 201¹ alin. (2) lit. a), art. 287 alin. (3) și art. 349 alin. (1) Cod Penal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: