Un bărbat lovit mortal de o mașină, pe traseul Chișinău-Orhei: ce au stabilit polițiștii
Full Article 2 minutes read

Un bărbat lovit mortal de o mașină, pe traseul Chișinău-Orhei: ce au stabilit polițiștii

Accident pe traseul Chișinău – Orhei, direcția spre Măgdăcești. Un bărbat, care traversa strada neregulamentar, a decedat după ce a fost lovit de o mașină. Iar șoferul automobilului, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Ultimul a fost testat alcoolscopic, s-a stabilit că nu era în stare de ebrietate la volan. Cu privire la pieton, polițiștii au declarat că nu se cunoaște identitatea acestuia și se întreprind măsuri în acest sens. 

Poliția a fost sesizată cu privire la accident în seara zilei de 9 septembrie, în jurul orei 21:20.

Accidentul a avut loc pe traseul R6, Chișinău – Orhei, direcția spre Măgdăcești.

S-a stabilit că un băiat de 25 de ani, șofer al unui automobil de model KIA, a tamponat un bărbat care traversa strada neregulamentar.

„În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc, iar șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În rezultatul testării alcoolscopice, oamenii legii au stabilit că șoferul nu era în stare de ebrietate”, au comunicat oamenii legii.

Se menționează că la moment sunt întreprinse măsuri pentru a fi stabilită identitatea pietonului.

Între timp, pe caz, a fost inițiat un proces penal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: